20 Ocak 2013 Pazar

Yağ yakan zayıflatıcı etkisi olan besinler nelerdir?

Yağ yakıcı gıdalar çok faydalı bir şekilde kilolardan kurtulmanıza yardımcı olur. Tabi yağ yakıcı besinleri doğru ve düzenli bir şekilde almanız gerekmektedir.
Yağ yakıcı besinler :


Etler: Yağsız etleri tercih etmelisiniz. Sindirimi kolay olan yağları vücut daha kolay yakar. Tavuk, balık, hindi bayanların kalori yakması için önemli gıdalardır.


Greyfurt: Greyfurt yağ yakımını hızlandır. Kalp hastalıklarına karşı oluşabilecek hastalıkları önlemeye yardımcı olur. C vitamini ve potasyum açısından oldukça zengindir.


Su: Vücuttaki fazla yağlardan kurtulmak için düzenli miktarda su içmek gerekmektedir. Su metabolizma hızını artırır. Su tüketimi de yeterli miktarda olmalıdır. Bir günde tüketilmesi gereken su miktarı 2 2,50 litredir. Fazlası da zararlıdır. Yemek yerken fazla su içmekten de kaçının.Mümkünse yemek öncesi ve sonrasında su tüketin.


Yeşil çay: Diyet yaparken içecek olarak yeşil çayı tercih edebilirsiniz. Yeşil çay vücuttaki yağları yakmada oldukça yardımcı olur. Günde 4 ya da 5 bardak kadar tükettiğinizde farkı göreceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

lovecpm.com